top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverthuis_ios

Zwevende vriendjes

Bijgewerkt op: 16 okt. 2020

Luchtplantjes:

Luchtplantjes (Tillandsia) zijn een mooi geschenk uit de natuur. Luchtplantjes hebben geen aarde nodig om te overleven. Ze halen hun voeding en vocht voor het grootste gedeelte uit de lucht. Het zijn makkelijk te verzorgen plantjes en je kunt er creatieve dingen mee doen.


Kwallen:

Kwallen zijn rare en bijzondere diertjes. Ze doen niet veel meer dan ronddrijven in de zee of zoete wateren, waar ze hun eten vangen. Kwallen bestaan voor maar liefst 95% uit water en ze lijken te zweven als ze zich voortbewegen.

Luchtplantjeslamp:

In huis wilde ik een lamp ophangen, die zowel licht gaf als luchtig oogde. De lamp kon ik echter niet vinden, dus besloot ik om er één zelf te maken. Dit resulteerde in een hangende creatie, geïnspireerd door de natuur. Door gebruik te maken van luchtplantjes die hangen in glazen potten, lijken het net kwallen. De glazen potten hangen aan een doorzichtig draadje, waardoor ze gewichtloos lijken te zweven. De lampen zijn verder simpel gehouden om de kwallen er beter uit te laten komen en daarnaast dimbaar voor een sfeervol effect.12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page