top of page

Aanbod

Werkwijze (Aanbod)

Werkwijze

ONTWERPEN

​In mijn interieurontwerpen haal ik de natuur in huis. Dit doe ik door in de basis natuurlijke materialen met neutrale kleurstellingen te nemen, zoals wol, metaal, hout- en steensoorten. Voor meer prikkeling maak ik gebruik van een accentkleur. Dit is een kleur die van nature voorkomt in de natuur. De ruimte breng ik vervolgens weer in evenwicht met bladgroen. Je ziet vaak de Scandinavische interieurstijl in mijn ontwerpen terugkomen, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van (dag)licht en het creëren van een huiselijke sfeer. 

 

DUURZAAMHEID

Vanuit mijn levensovertuiging vind ik dat we goed met onze aarde dienen om te gaan. We hebben er immers maar één en daar moeten we zuinig op zijn. In mijn ontwerpen probeer ik daarom zoveel mogelijk van je huidige interieur te hergebruiken en alleen waar nodig aanpassingen te doen. Dit vind ik zelfs de leukste uitdaging van mijn baan. Met kleine aanpassingen kan je namelijk grote veranderingen te weeg brengen en ook net zo goed een thuis creëren, zonder voor een volledig nieuw interieur te gaan. 

 

AANBOD

Het aanbod van 't huis is veelzijdig en gaat verder dan interieurstyling. Naast interieuradvies en interieurontwerpen worden ook maatwerk en verbouwingen in de pakketten aangeboden.

UITVOERING

Naast het laten maken van een interieur ontwerp is er ook de mogelijkheid om het ontwerp door mij uit te laten voeren. Kleine klussen zal ik zelf uitvoeren met eventuele hulp van mijn handige partner, die bouwkundig tekenaar is. Denk daarbij aan het ophangen van gordijnen of verlichting of het schilderen van een muur. Wanneer de klussen te groot worden of wanneer er sprake is van een verbouwing, dan zal ik klus -en of bouwbedrijf inschakelen om het plan uit te voeren.

Pakketten

Pakketten

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend). Voor Interieurontwerp OP MAAT geldt een aanbetaling van 25%.

FLITS
OP MAAT
Tarieven

Basistarieven

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend). Voor Interieurontwerp OP MAAT geldt een aanbetaling van 25%.

Prijzenlijst - pakketprijs - shopadvies - verbouw - cadeaubon - FLITS Interieuradvies - Interieurontwerp OP MAAT
bottom of page