top of page

Over Hester

Mijn naam is Hester Kuiperij - Boersma en ik ben 38 jaar oud. Samen met mijn man en 2 zoontjes wonen we in Aalten in de Achterhoek. Ik ben geboren in Katwijk aan Zee, waar ik het grootste gedeelte van mijn leven heb gewoond. Voordat ik naar Aalten verhuisde heb ik 7 jaar in de prachtige stad Haarlem gewoond. Ik hou van de natuur en architectuur en laat mij inspireren door de plekken waar ik woon.

Bewerkt 14.jpg

Van oorsprong ben ik bioloog en wetenschappelijk onderzoeker en heb ik meer dan 10 jaar werkervaring binnen de pathologie. In de pathologie onderzoek en bestudeer je cellen en weefsels op afwijkingen. Een groot deel van de tijd zit je achter de microscoop, waar ik de mooiste beelden voorbij heb zien komen. Wist je bijvoorbeeld dat de darmen onder de microscoop op een veld vol met bloemen lijken? 

De natuur heeft mij altijd gefascineerd. Er zit een bepaalde structuur en regelmaat in die je ook terugvindt in architectuur. Zonder orde en structuur krijg je geen organisme en een gebouw zal instabiel zijn en instorten. 

Een aantal jaar geleden heb ik besloten om het roer om te gooien en mijn tweede droom na te jagen, namelijk binnenhuisarchitectuur. Na een opleiding aan de Interieur Academie gevolgd te hebben, ben ik mijn eigen bedrijf gestart als interieur ontwerper. Hierdoor kan ik mijn passie voor de natuur combineren met mijn passie voor (binnenhuis)architectuur.  

Als interieur ontwerper wil ik je graag helpen en ontzorgen door van je huis weer een thuis te maken. Ik ben van mening dat de ruimtes waarin wij wonen in balans moeten zijn. Niets is fijner dan te wonen in een omgeving waar je je prettig en comfortabel voelt, zodat je lichaam en geest tot rust komen. Dit wil ik bereiken door de natuur in huis te halen. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, zowel flora als fauna.

Met ontzorgen bedoel ik dat u naast het laten maken van een interieur ontwerp ook de mogelijkheid heeft om het ontwerp door mij uit te laten voeren. Kleine klussen zal ik zelf uitvoeren met eventuele hulp van mijn handige partner, die bouwkundig tekenaar is. Denk daarbij aan het ophangen van gordijnen of verlichting of het schilderen van een muur. Wanneer de klussen echter te groot worden of wanneer er sprake is van een verbouwing, dan schakel ik een klus -en of bouwbedrijf in om het plan uit te voeren.

Het aanbod van 't huis is veelzijdig en gaat verder dan interieurstyling. Naast interieuradvies en interieurontwerpen bied ik ook maatwerk en verbouwingen in de pakketten aan (zie aanbod).

Bewerkt 4_edited.jpg
bottom of page