top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverthuis_ios

Nieuw leven, een nieuw begin

Bijgewerkt op: 24 sep. 2021

Wist je dat 't huis - Interieur & Ontwerp Studio 1 jaar geleden haar deuren opende? Vorig jaar mocht ik starten met het uitwerken van 3 interieuropdrachten. Een mooie begin! Maar toen leek het noodlot ook meteen toe te slaan.


BOTBREUK, CORONA, ZWANGERSCHAPSVERLOF...WAT HEBBEN ZE MET ELKAAR GEMEEN?

Het jaar 2020 is tot nu toe een bewogen jaar geweest. Eind december brak ik m'n voet en enkel, terwijl ik zwanger was. Goed onderzoek kon daardoor niet gedaan worden en er stonden me minimaal 6 onzekere weken gips te wachten. Gelukkig mocht in februari het gips er na 6 weken af en mocht ik langzaam aan weer beginnen met lopen. De eerste opdracht had ik gelukkig voor december al afgerond. Fris en fruitig vervolgde ik de 2 resterende opdrachten en probeerde ik nieuwe opdrachten binnen te halen. Maar toen kwam al vrij snel de maand maart. Covid-19 was inmiddels in het land gekomen en er kwam een intelligente Lock down. Voor de tweede keer kon ik nagenoeg mijn werk geheel neerleggen. Zwanger zijn, m'n oudste zoontje op werkdagen thuis hebben (opvang was gesloten) en m'n man die niet vanuit huis kon werken, zorgde ervoor dat ik simpelweg geen tijd en energie had om m'n bedrijf draaiende te houden. Daarnaast voorkwam Covid-19 om nieuwe opdrachten binnen te halen, omdat andermans deuren letterlijk gesloten bleven.

In mei begon langzaam aan het 'normale' leven terug te komen. Gelukkig kon ik toen de laatste 2 interieuropdrachten afronden, voordat in juni m'n zwangerschapsverlof zou beginnen.

En dan begint je zwangerschapsverlof...opnieuw niet meer kunnen en mogen werken...maar genieten van de laatste loodjes van de zwangerschap.


Wat hebben een botbreuk, corona en zwangerschapsverlof met elkaar gemeen?

Geen opdrachten binnenhalen = geen werk = geen draaiend bedrijf


NIEUW LEVEN

Op vrijdag 10 juli 2020 met 38 weken werd ons tweede kindje Ezra geboren. Uiteindelijk met gepaste spoed, wat uiteindelijk zijn redding is geweest. Na zijn geboorte heeft Ezra nog 3 weken lang in het ziekenhuis gelegen vanwege een bacteriële infectie. Gelukkig mochten we hem op zaterdag 1 augustus meenemen naar huis en kon ons avontuur met z'n viertjes beginnen.

Na thuiskomst had ik nog 9 weken zwangerschapsverlof. Wat hebben wij die weken nodig gehad om weer te landen en bij te komen. Dus al die beloftes die ik vooraf had gemaakt over m'n bedrijf, heb ik niet waar kunnen maken...geen winactie, geen opgefriste website...maar ook nog altijd geen nieuwe opdrachten.


EEN NIEUW BEGIN

't huis - Interieur & Ontwerp Studio bestaat 1 jaar! Dat is een feestje waard!

Al die gemaakte beloftes, die ga ik gewoon waarmaken. Als je al op m'n website heb gekeken, dan zal je zien dat 'Over Hester' en 'Aanbod' al zijn aangepast ;-) Ook de winactie komt eraan!

Ik heb de afgelopen weken geen nieuwe opdrachten kunnen binnenhalen, maar ik heb wel flink kunnen nadenken over de toekomst van m'n bedrijf.


Covid-19 is nog altijd in het land en het zal nog wel even duren, voordat we meester worden over het virus. Zoveel mogelijk thuis werken, online vergaderen, videogesprekken met collega's, vrienden en familie of zelfs je therapeut. Het hoort nu bij het nieuwe normaal. Tijd voor 't huis - Interieur & Ontwerp Studio om mee te gaan met het nieuwe normaal en het inslaan van een nieuwe weg.


ONLINE INTERIEUR ADVIES

Op Instagram en Facebook heb ik een poll aangemaakt om te vragen of jullie zouden kiezen voor online interieur advies. De meerderheid stemde daarbij op 'ja'. Daarom ga ik vanaf nu tegen een scherp tarief mijn diensten ook online aanbieden. Voordeel is dat dit door het hele land kan en er geen reiskosten aan te pas komen. Gewoon achter de camera / webcam in je eigen huis mij mee laten kijken tegen de problemen waar jij tegenaan loopt en op de korte termijn daarbij geholpen worden. Het kan iets kleins zijn, zoals het missen van sfeer, maar ook iets groters, zoals indelingsdilemma's.


Kijk snel onder 'Aanbod' en stuur me een berichtje voor het maken van een afspraak onder 'Contact'. Ik help je zo snel mogelijk verder :-)106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page