top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverthuis_ios

Bestaat Low Budget en Duurzaam Interieuradvies?

Een jaar geleden opende ik de deuren van m'n Interieur & Ontwerp Studio...vol goede moed ging ik aan de slag. Ik had een aantal pakketten samengesteld en haalde leuke opdrachten binnen.

MAAR...ik voelde diep van binnen dat m'n basis niet goed was. Jouw interieur laten ontwerpen door een specialist is een luxe. Het is namelijk vrij duur. Vooral haalbaar voor de klant met een goed gevulde portemonnee.


LOW BUDGET INTERIEURADVIES:

Voor de start van m'n bedrijf voelde ik me geroepen om juist toegankelijk te worden voor de klant met een beperkt budget. De klant die wat minder te besteden heeft. Iedereen wil zich namelijk thuis voelen in z'n of haar huis, maar niet iedereen heeft daar de centen voor. Voor die klant wilde ik een toegankelijk pakket maken. Ik wist alleen niet zo goed hoe ik dit vorm kon geven.


Het heeft een heel jaar geduurd. Ik merkte dat het een kwestie was van niet durven. In verhouding goedkoop advies WEGgeven (want zo voelt het) geeft financiële onzekerheid en ik ben niet zo goed in onzekerheden en erop moeten vertrouwen dat het goed komt. Maar ik heb besloten om de stoute schoenen aan te trekken en er toch voor te gaan.


LESS IS MORE:

Vanaf heden bied ik nog maar 2 pakketten aan. Het FLITS Interieuradvies tegen een zeer scherpe prijs en een Interieuradvies OP MAAT.

DUURZAAMHEID:

In beide pakketten staat ook duurzaamheid centraal, doordat ik zoveel mogelijk van je huidige interieur hergebruik en alleen waar nodig aanpassingen doe. Hierdoor is het advies ook makkelijker te realiseren. Met kleine aanpassingen (die vaak ook beter betaalbaar zijn) kan je grote veranderingen teweegbrengen en ook in huis een thuis creëren.


Dus ja, het bestaat! Bij 't huis - Interieur & Ontwerp Studio kan jij Low Budget en Duurzaam Interieuradvies krijgen.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page