top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverthuis_ios

Leven vanuit passie

Wat is jouw passie? Wat maakt jou enthousiast?


MIJN PASSIES:

Ik heb 2 passies. Namelijk Pathologie en Binnenhuisarchitectuur. Ruim 10 jaar lang heb ik binnen de pathologie gewerkt. Onderstaand plaatje was voor mij dagelijkse kost.

Sinds ik in de Achterhoek woon heb ik met pijn in m'n hart deze passie moeten opgeven, omdat er nauwelijks tot geen werkaanbod in is. Altijd als ik een pathologie plaatje zie, dan maakt mijn hart een sprongetje. Binnenhuisarchitectuur doet dat ook. Ik ben gezegend met 2 passies en nu ik de ene niet kan uitvoeren kan ik mij volledig richten op de andere.


Leven vanuit passie. Daar gaat het toch om? Het leven is immers te kort om er niet alles uit te halen wat erin zit.


OVEREENKOMST TUSSEN MIJN PASSIES:

Zie jij de overeenkomst tussen m'n 2 passies? Beide zijn zeer gestructureerde systemen die in harmonie moeten zijn. Bovenstaand plaatje is een foto van je nier. Om precies te zijn het filtersysteem. Zonder deze halve maan kan jouw lichaam z'n afvalstoffen niet kwijt. Werkt het niet dan word je ziek.


Het inrichten van je huis dient ook stapsgewijs en gestructureerd te gebeuren. Als je huis niet in harmonie is, dan ben jij dat ook niet. Ik ben van mening dat de natuur in huis halen jou in harmonie brengt en je huis als thuis laat aanvoelen. De natuur zelf werkt namelijk ook volgens dit principe. Daarom in mijn slogan 'haal(t) de natuur in huis'.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page