top of page

Interieur ontwerp

11

OPDRACHT

Een gezin met twee pubers is niet tevreden met de benedenverdieping van hun woning. Er staat een eettafel die nooit gebruikt wordt, want ze vinden de plek in de keuken fijner. De keuken is smal. De woonkamer is donker en oogt hokkerig. Daarnaast willen ze ook dat de gang en bijkeuken een opfrisbeurt krijgen. Het gezin staat open voor een grote metamorfose van de benedenverdieping. Ze zouden graag een woonkeuken willen hebben en ook een verbinding tussen de woonkamer en de keuken. Een plek waar je met vrienden gezellig aan de eettafel kan zitten. Maar waar je ook veel ruimte hebt om op de bank naar de televisie te kijken. Vanwege de grootte van de ruimte en de tegenwoordige hoge stookkosten willen ze ook de mogelijkheid hebben om de ruimte(s) goed te kunnen afsluiten.

De interieurstijl waar zij van houden past niet bij hun huidige interieur. Ze houden van het gebruik van houten materialen en jaren 50 meubels. Ook willen ze meer lichtinval met name in de woonkamer, maar ook in de gang en bijkeuken.

WAT

2-onder-1-kap woning

WAAR

Aalten

WANNEER

2022 - 2023

MIJN VISIE

Thema: Modern 50's

Accentkleur: Warme houttinten met natuurlijke materialen, zoals wol. Marmer en gouden accenten. Groen in huis halen. 

Advies:

- De ruimte open maken door de muur tussen keuken, eethoek en woonkamer weg te halen.

- Het laten plaatsen van een glazen schuifdeur tussen de nieuwe woonkamer en woonkamer, waardoor je verbinding maakt tussen deze 2 ruimtes. Daarnaast kan de schuifdeur dicht om stookkosten te besparen.

- Door het weghalen van de muur komt er ruimte voor een woonkeuken. Door het plaatsen van een glazen schuifdeur zorg je ervoor dat er meer lichtinval in de woonkamer komt

- De gang en bijkeuken krijgen dezelfde aankleding en vormen op deze manier één geheel. Ook hier wordt hetzelfde thema toegepast als in de woonkamer en keuken.

Klantervaringen

Interieurontwerp OP MAAT

We hebben Hester benaderd om samen met ons een nieuwe inrichting te bedenken voor onze beneden verdieping. De contacten verliepen prettig en volgens afspraak. Er is een interieurontwerp gemaakt. De gedetailleerde productlijst was ideaal maar ook de kleur en materialen plan werd door ons als ook door de schilder en aannemer veelvuldig gebruikt. Dit gaf voor iedereen rust en duidelijkheid. Hester blijft rustig, betrokken en denkt goed mee.

- Edith & Jochem - 

bottom of page