top of page

Interieur ontwerp

09

OPDRACHT

Een koppel hebben hun jaren 30 woning verkocht en gaan verhuizen naar een jaren 70 woning. Graag willen ze hun meubels meenemen naar het nieuwe huis. Qua interieurstijl mag het nieuwe huis een modernere uitstraling krijgen. Graag willen ze de grote tuin betrekken bij hun woonkamer -en keuken.

MIJN VISIE

Thema: Mistige ochtendglorie

Accentkleur: Aardtinten met groen-grijze kleuraccenten

WAT

Vrijstaand huis

WAAR

Groenlo

WANNEER

2019 - 2020

Klantervaringen

Kleurplan en Meubeladvies

'We hadden ons huis verkocht en konden snel aan de slag in ons nieuwe huis. Er moest veel geregeld en bedacht worden, dat viel niet altijd mee. Om wat extra inspiratie en ideeën op te doen en om onszelf wat te ontlasten hebben we Hester ingeschakeld. We hadden haar visitekaartje gekregen en kenden haar niet. 

De eerste ontmoeting was in ons oude huis. Het voelde meteen goed. Een bescheiden vrouw, die oog had voor onze leef -en woonstijl.  Er werd gekeken naar de elementen die we graag mee wilden nemen naar onze nieuwe woonplek. Daarna zijn we naar ons nieuwe huis gegaan om de situatie daar te bekijken. Na wat meetwerk en het opperen van wat ideeën is Hester hiermee thuis aan de slag gegaan. 

Na enkele weken was het idee klaar en werden de ideeën gepresenteerd in een prachtig boekwerk met daarin alle benodigde productinformatie en hoeveelheden vermeld. Ook werden verkoopadressen genoemd. Erg handig. Dat scheelt een heleboel zoekwerk.

Wij konden snel aan de slag en we zijn erg tevreden over het resultaat. Er zijn kleuren en dessins gebruikt die wij zelf nooit bedacht zouden hebben. Ook in combinatie met onze bestaande meubels en de opstelling van de keuken heeft alles erg goed uitgepakt.

We zijn erg blij en tevreden over onze samenwerking met Hester en kunnen haar van harte aanbevelen. Vooral omdat ze erg veel rekening houdt met de wensen van de klant en daar haar plan op baseert. Hester bedankt!'

- Inge & Henk -

bottom of page