top of page

FLITS Interieuradvies

04

INTERIEURDILEMMA

In onze woonkamer met open keuken ligt een nieuwe vloer. Ook komt er een nieuwe, moderne donkerblauwe keuken met lichtgrijs werkblad. We hebben nu witte muren, maar daar mag best een kleurtje op. De vraag is alleen welke kleur? De Scandinavische interieurstijl vinden wij erg mooi.

MIJN VISIE

In de keuken is veel schaduwlicht, terwijl er in de woonkamer veel lichtinval is. Hierdoor kun je één kleur op twee manieren laten uitkomen. Kies hierbij voor de lichtste kleurtint. Deze zal in de woonkamer op bijna wit met een kleurtje lijken, terwijl dezelfde kleur in de keuken echt kleur krijgt.

 

De bewoners houden van de Scandinavische interieurstijl. In combinatie met de kleur van de nieuwe keuken past de kleur heel lichtbruin / toffee bruin hier mooi bij. Deze kleur staat ook goed bij de blauwe meubels in de woonkamer. De woonruimte wordt afgewerkt met witte accenten (plafond, plinten, deuren, kozijnen) voor het creëren van de Scandinavische interieurstijl.  ​

WAT

Eensgezinswoning

WAAR

Doetinchem

WANNEER

2021 - 2022

Klantervaringen

Kleuradvies

Met het FLITS interieuradvies van Hester zijn wij enorm geholpen. Door haar advies konden wij de knoop doorhakken wat betreft de kleur op de muur en de keuze en plaatsing van meubels. Met het advies 'in de hand' hebben we in ons eigen tempo de aanpassingen gedaan of gaan die nog doen, dat geeft rust; we weten nu hoe we het willen hebben. Dank je wel Hester!

- Lily - 

bottom of page