top of page

Aanbod

Werkwijze

ONTWERPEN

​In mijn ontwerpen haal ik de natuur in huis. Dit doe ik door in de basis natuurlijke materialen met neutrale kleurstellingen te nemen, zoals wol, metaal, hout- en steensoorten. Voor meer prikkeling maak ik gebruik van een accentkleur. Dit is een kleur die van nature voorkomt in de natuur. De ruimte breng ik vervolgens weer in evenwicht met bladgroen. 

 

DUURZAAMHEID

Vanuit mijn levensovertuiging vind ik dat we goed met onze aarde dienen om te gaan. We hebben er immers maar één en daar moeten we zuinig op zijn. In mijn ontwerpen probeer ik daarom zoveel mogelijk van je huidige interieur te hergebruiken en alleen waar nodig aanpassingen te doen. Dit vind ik zelfs de leukste uitdaging die er bestaat. Met kleine aanpassingen kan je namelijk grote veranderingen te weeg brengen en ook net zo goed een thuis creëren, zonder voor een volledig nieuw interieur te gaan. 

 

LOW BUDGET

Daarnaast vind ik dat aanpassingen in je interieur, je thuis, voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Dus ook voor de klant met een beperkt budget. Daarom bied ik naast Interieurontwerp OP MAAT ook interieuradvies aan tegen zeer scherpe prijzen. Loop je aan tegen kleine interieurdilemma's, zoals kleurkeuzestress, past dit ene meubelstuk wel in de ruimte of wat is de beste meubelindeling? Met Interieurstyling TIPS (al vanaf €37,50 voor 30 min) of het 2 uur durende FLITS Interieuradvies kan jouw probleem snel verholpen worden en jouw leefruimte weer in balans komen.

AANBOD

Het aanbod van 't huis is veelzijdig en gaat verder dan interieurstyling. Naast interieuradvies en interieurontwerpen worden ook maatwerk en kleine verbouwingen in de pakketten aangeboden.

UITVOERING

Naast het laten maken van een interieur ontwerp is er ook de mogelijkheid om het ontwerp door mij uit te laten voeren. Kleine klussen zal ik zelf uitvoeren met eventuele hulp van mijn handige partner, die bouwkundig tekenaar is. Denk daarbij aan het ophangen van gordijnen of verlichting of het schilderen van een muur. Wanneer de klussen te groot worden of wanneer er sprake is van een verbouwing, dan zal ik klus -en of bouwbedrijf inschakelen om het plan uit te voeren.

Werkwijze (Aanbod)

Pakketten

Pakketten
Interieurstyling TIPS lijst.jpg
FLITS interieuradvies lijst.jpg
Interieuradvies op maat voor lijst.jpg
CADEAUBON interieuradvies lijst.jpg
Interieurstyling TIPS

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend).

Wat zijn Interieurstyling TIPS?

Het gaat hierbij om kleine interieurdilemma's waar je voor €37,50 in 30 min al mondeling een oplossing en bruikbaar antwoord op kan krijgen, waar je vervolgens zelf direct mee aan de slag kan. Dit kan zowel online (bijv. videobellen via Whatsapp) of gewoon bij jou thuis. 

Een interieurdilemma kan van alles zijn. Het is een klein probleem of vraagstelling in je interieur waar jij tegenaan loopt. Denk daarbij aan:

  • Kleurkeuzestress...ik wil kleur of een andere kleur in de woonkamer, maar ik kan niet kiezen.

  • Meubelindeling...we hebben een kinderbed gekocht voor de kinderkamer, maar wat is samen met de andere meubels de beste meubelindeling?

  • Verlichting...ik wil basis -en werkverlichting hebben in de keuken. Voor welke lichtbron moet ik kiezen en waar moet ik ze plaatsen?

  • Ik heb 2 jonge kinderen thuis en ik word gek van het rondslingerende speelgoed...Ik wil graag een opgeruimde woonkamer hebben, maar hoe krijg ik dit voor elkaar?

VOOR ELKE PORTEMONNEE, OOK ALS ER NAGENOEG GEEN BUDGET IS

Dit pakket wil ik voor iedere portemonnee toegankelijk maken. Schroom niet om contact op te nemen als jij graag van jouw interieurdilemma af wilt, maar geen budget hebt. Ik help je graag verder op weg en samen vinden we daar een oplossing voor.

Let op! Bij dit pakket krijg je geen uitgewerkt ontwerp en / of een productenlijst, maar alleen mondeling uitleg. Dit krijgt je wel beperkt bij het FLITS Interieuradvies en uitgebreid bij Interieurontwerp OP MAAT

Pakket Klein - FLITS Interieuradvies

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend).

Wat is een FLITS Interieuradvies?

Voor €175 in 2 uur tijd zal ik samen met jou een oplossing vinden voor jouw interieurdilemma('s). Dit doen we door 1 uur samen te sparren en te brainstormen. Het idee wat hieruit voortkomt werk ik in het 2e uur uit op een A4-tje, die jij toegestuurd krijgt en waar je direct zelf mee aan de slag kan. Vaak heb je zelf de beste ideeën over je interieur, maar mis je de basisprincipes en vuistregels om tot een geslaagd ontwerp / idee te komen. Vanuit mijn vakkennis kan ik je daarbij helpen.

Een interieurdilemma kan van alles zijn. Het is een probleem of vraagstelling in je interieur waar jij tegenaan loopt. Denk daarbij aan:

  • Verlichting...ik wil basis -en werkverlichting hebben in de keuken. Voor welke lichtbron moet ik kiezen en waar moet ik ze plaatsen?

  • Ik wil graag een andere bank...maar welke bankopstelling is het meest praktisch, welke kleur staat mooi in de woonkamer en welke afmetingen moet de bank ongeveer hebben?

  • We hebben een nieuwe keuken op het oog...maar twijfelen over de juiste opstelling.

Let op! Bij dit pakket krijg je geen uitgewerkt ontwerp en / of een productenlijst, maar alleen voorbeelden van producten.. Dit krijgt je wel bij Interieurontwerp OP MAAT.

Pakket Groot - Ontwerp OP MAAT

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend). Voor dit pakket geldt een aanbetaling van 25%.

Interieurontwerp OP MAAT:

Dit interieurontwerp kan worden onderverdeeld in 3 onderwerpen:

- Interieurondersteuning (vanaf €300):

Bijv. combineren van woonstijlen, kleuradvies, shopadvies.

- Interieurontwerp (vanaf €450):

Bestaande uit een ontwerpplan om een onderdeel / onderdelen van je interieur of een volledig interieur aan te passen en te veranderen.

- Interieurverbouwontwerp (vanaf €1350):

Bestaande uit een ontwerpplan voor het verbouwen van een ruimte bijv. de badkamer, de keuken, een andere indeling van de woonruimte (denk daarbij aan het creëren van een inloopkast).

Elk interieurontwerp bestaat uit een aantal onderdelen. Aan de hand van welke onderdelen nodig zijn om tot een ontwerpplan te komen, maak ik een prijsopgave. Het starttarief is €300. De onderdelen worden hieronder uitgelegd. Klik hier voor voorbeelden van Interieurontwerp OP MAAT pakketten en de daarbij behorende pakketprijs.

1. Kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend en kosteloos

2. Moodboard

Een collage met sfeer- en stijlimpressies

3. Plattegrond met indeling op schaal

Weergave van de meest ideale indeling en plaatsing van meubels in een ruimte

4. Kleur- en materiaalplan (incl. plafond-, wand-, vloer- en raambekleding)

Een plan gericht op je zintuigen. Welke kleuren gaan er gebruikt worden in het interieur? Welke verf, behang, gordijnen, meubelstoffen? Vloer van hout, steen, pvc etc.? D.m.v. stalen krijg je de kleuren te zien en kun je materialen aanraken en voelen.

5. Meubelplan (ook maatwerk)

Weergave van welke meubels er aangeschaft dienen te worden en hoe ze eruit zien. Bij maatwerk wordt een schetstekening aangeleverd met daarop de maten.

6. Verlichtingsplan

Dit plan visualiseert de juiste plaatsing van basis-, werk- en sfeerverlichting. Daarnaast is het een overzicht voor welke lampen gekozen is. 

7. Perspectieftekening of 3D visualisatie van de ruimte

Afhankelijk van jouw vraagstelling wordt gekozen voor een 2D of 3D interieurontwerp.

- 2D interieurontwerp:

Bij een 2D ontwerp kan gekozen worden voor een perspectieftekening tegen een meerprijs van €275. Dit is een 3D visualisatie van de ruimte. 

- 3D interieurontwerp:

In het SketchUp 3D-tekenen programma maak ik het interieurontwerp in 3D, waardoor je direct een impressie krijgt van hoe de toekomstige ruimte gaat worden en eruit gaat zien. Afhankelijk van de grootte van de ruimte in m2 wordt gekozen voor een 'Klein' of 'Groot' 3D ontwerp (zie voorbeeldprijzen onder Tarieven).

8. Verbouwplan

Nieuwe keuken of badkamer? Muur erin of eruit? Inloopkast? In dit plan maak ik een 3D ontwerp van de ruimte die jij wilt laten verbouwen. De uitvoering zal altijd door een externe partij worden gerealiseerd. Tegen meerprijs kan ik de verbouwing begeleiden.

Er is een verbouwplan voor kleine en grote projecten, waar een verschillend prijskaartje aan hangt (zie voorbeeldprijzen onder Tarieven).

9. Eindpresentatie, zowel mondeling als in boekvorm, met productenlijst

 

10. Shopadvies

Tarieven

De tarieven zijn incl. BTW en geen reiskostenvergoeding binnen een straal van 15 km vanaf de woonplaats Aalten (daarbuiten wordt €0,24/km gerekend). Voor Interieurontwerp OP MAAT geldt een aanbetaling van 25%.

Tarieven

Tarieven - Verbouwontwerp klein.jpg
Tarieven - 3D ontwerp Basis.jpg
Tarieven - 3D ontwerp Uitgebreid.jpg

Basisprijzen

Basisprijzen lijst.jpg
Tarieven - Verbouwontwerp groot.jpg
Tarieven - 2D ontwerp.jpg
Tarieven - Interieurondersteuning.jpg

Voorbeeld prijzen van 
Interieurontwerp OP MAAT

Vb Pakket Groot Prijzen
Vb Ontwerp
Vb Ondersteuning
Vb Verbouwontwerp
bottom of page